Slaveriets införande tydliggörs när våra företrädare med hjälp av banker ser till att vi inte får ut våra pengar kontant. Begränsningar genom att ringa 10 bankdagar före för att få ut sketna 20 000 och igenslagna bankkontor. Inte kunna ta ut mer än 16000 under en 15 dagars period via automat. Kontokort ska användas så att transaktionerna blir synliga, det är så dom vill ha det.

 

Uppdiktade lågkonjunkturer för att skylla på för att dom inte kan hantera andras pengar och våra politiker har bara folkets stöd i 5 procent av allt de gör. Dom vilseleder folk genom att skrämmas och skylla på rånrisken, och därigenom få oss till kontantlös handel för att hitta skattebaser. Kostaden för rån är inte ens i närheten av kostnaden för nationen om vi inte stävjar detta förmynderi. Kostnaden för det kontantlösa samhället är herostratiskt och minimerar ej rånare.

 

 Allt detta bottnar i globaliseringskriget där man slåss mot nationer med slavar. Oddsen för att vinna är små när ej fri företagsamhet får råda utan politisk inblandning. Den politiska makten vill med hjälp av högskolor och forskning lära svenska folket och företagen hur man konkurerar med slavnationer. Så går det när man inte kan hantera andras pengar.

Ps. Botemedel finns; återkommer med dem.

 

Bettna 2011-09-07